Reviews

Wat zeggen onze leerlingen

Top club waar ik als eerste lid nog iedere week met heel veel plezier naar toe ga. Het onderlinge respect en plezier in de sport is voor mij de belangrijkste reden. Dit alles onder de beziende leiding van onze Sensei’s, kom gewoon eens kijken of meetrainen zullen jullie het zelf ervaren.

Arjan Evers

Een geweldige sportschool waarop verantwoorde wijze Kickbox lessen gegeven worden door gediplomeerde docenten. Er worden strenge eisen regels gehanteerd, dit alles in Japanse stijl waarbij respect voorop staan.

Mijn kleinzoons zitten op Sakura en ik ben een zeer trotse opa die regelmatig mijn kleinzoons naar de lessen brengt en kijkt naar het trainen.

Hans Smit

Mijn zoon is een lieverd, maar niet de makkelijkste en heeft een lage frustratietolerantie en kan nog wel eens boos worden. Dat gaf dus regelmatig problemen met andere clubjes. Hoe anders gaat het bij Kickboxing Sakura. Hoe daar door de leiding met intense betrokkenheid mee om wordt gegaan, hoe hij gezien wordt en begrepen wordt, daar krijg je als moeder een warm gevoel van.
Ik kan de club echt bij iedereen van harte aanbevelen. Ze zijn top!

Astrid Plugge

Pin It on Pinterest