Nieuw vanaf 4 maart 2023!
Sakura Puppy’s

Op veler verzoek hebben we besloten een puppy groep te starten voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Tot op heden konden kinderen vanaf 6 jaar deelnemen aan de Sakura Kids kickbokslessen. Echter zien we steeds vaker broertjes en zusjes van de kinderen die al bij ons trainen dat zij ook heel graag willen meedoen met de les.

Onder leiding van Senpai Joëlla Tuurenhout en assistentie zal er op zaterdagochtend een puppytraining verzorgd worden van 09.00 uur t/m 09.45 uur. Er zal in eerste instantie plaats zijn voor maximaal voor 15 kinderen.

De meeste kinderen in deze leeftijdsgroep hebben nog nooit een sport of iets dergelijk beoefend en hierdoor zie je dat het lichaam (armen, benen, core, etc.) een lage spierspanning heeft.
We verwachten dat ze in eerste instantie hun armen laten vallen wanneer ze een stoot maken en wellicht zichzelf laten vallen wanneer ze een schop maken.
Wanneer ze moeten springen of rennen vallen ze vaak ook op de grond.
Ze hebben moeite om stil te zitten en hebben moeite om controle te houden over hun lichaam. Het doel van onze training is om hen op een spelende wijze de basis mee te geven in het veelzijdig bewegen.

Wij leren de kinderen spelende wijs de basisbeginselen van het boksen en kickboksen en werken aan:

  • Motorische vaardigheden
  • Zelfvertrouwen
  • Doorzettingsvermogen
  • Discipline
  • Conditie

Maar vooral dat sporten leuk is.

Deze les voor de allerkleinsten is op zaterdagochtend om 09.00 uur en duurt 45 minuten.
Ken jij nog een lief, klein peutertje in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar dat niet kan wachten om spelenderwijs te leren kickboksen? Meld hem of haar dan meteen aan voor een gratis proefles!

2 gratis proeflessen!

Wij hopen je te mogen verwelkomen tijdens één van onze lessen. Je kunt 2 proeflessen kickboksen gratis en vrijblijvend volgen zonder enige verplichting. Meer over de lestijden en prijzen vind je hier. Wil je je direct aanmelden, gebruik dan de button hieronder.

Pin It on Pinterest