Raimond Honig

Raimond Honig (1971)

Sensei

Raimond Honig startte op 11 jarige leeftijd met Martial Arts. Van Tae-Kwon-Do, Boksen, (Koreaans en Japans) Karate tot Japans Kickboksen. De afgelopen 34 jaar is Martial Arts altijd de rode draad in zijn leven geweest. Raimond is jarenlang als wedstrijdvechter actief geweest in verschillende stijlen en behaalde diverse successen in binnen en buitenland.
Raimond Honig presenteert als ringspeaker sinds 1994 ook met enige regelmaat gala’s door het hele land. Naast de sport is Raimond actief als ondernemer in Credit Management. Hij runt samen met zijn vrouw een opleidingsinstituut. Hij studeerde opleidingskunde en behaalde cum laude zijn mastergraad in de bedrijfskunde. Raimond is getrouwd met Bionda en de trotse vader van dochter Joy en zoon Robin.

Raimond is eindverantwoordelijk Sensei van Sakura, gediplomeerd Kickboksleraar A bij de SKMO, level KSS 3 en gediplomeerd jeugdtrainer. Boks(fit)trainer via NBB, docent en examinator SKMO en commissielid van de Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA).

Pin It on Pinterest