Raimond Honig

Raimond Honig (1971)

Sensei

Raimond Honig startte op 11 jarige leeftijd met Martial Arts. Van Tae-Kwon-Do, Boksen, (Koreaans en Japans) Karate tot Japans Kickboksen. De afgelopen 40 jaar is Martial Arts altijd de rode draad in zijn leven geweest. Raimond is jarenlang als wedstrijdvechter actief geweest in verschillende stijlen en behaalde diverse successen in binnen en buitenland.
Raimond Honig presenteerde als ringspeaker van 1994 tot 2020 ook met enige regelmaat gala’s door het hele land. Naast de sport is Raimond actief als operationeel directeur bij Masters in Finance. Daarnaast is hij ook deeltijd opleider in Credit Management. Hij runt samen met zijn vrouw een opleidingsinstituut. Hij studeerde opleidingskunde en behaalde cum laude zijn mastergraad in de bedrijfskunde. Raimond is getrouwd met Bionda en de trotse vader van dochter Joy en zoon Robin.
Raimond is eindverantwoordelijk Sensei van Sakura, gediplomeerd Kickboksleraar A bij de SKMO, level KSS 3 en gediplomeerd jeugdtrainer. Boks(fit)trainer via NBB, docent SKMO en commissielid van de Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA).

Pin It on Pinterest